Zdroj: http://aldorma.hys.cz/index.php?a=playlists/playlist-cesta-zpatky  •  Vydáno: 6.10.2016 22:09  •  Autor: Lomeril

Playlist Cesta zpátky

Písničky které poslouchám při přepisování své návštěvy Aldormy.

Poets of the Fall - Love Will Come To You. Moje oblíbená kapela, na kterou se mi vždycky skvěle psalo, i když patřila spíš Lovcům. Tahle je ale o tom, že i na konci těžkostí může ležet naděje.

American Young - Love Is War. Písnička o tom, že láska není jednoduchá a neskládá se jen z těch momentů, které si věšíme na zeď.

Thirteen Senses - Into the Fire. "Do ohně" Myslím, že text, volně přeložený jako "no tak, no tak, vlož své ruce do ohně" vysvětluje, proč patří k CZ.

Druhá Tráva - Na španělských schodech - Písnička, která Barboře zněla hlavou během jejích posledních chvil v Aldormě. "Právě se protrhly hráze, právě teď nevím co s tím, právě jsem zaplatil draze, právě jsem zapálil Řím".

Chinaski - Bylo nebylo - Ano, i Chinaski se sem propracovali. Písnička vyjadřuje touhu Triveta po Margaritě, i přesvědčení, že cesta zpátky neexistuje.

Jaromír Nohavica - Mikymauz - Další rozchodová. "Postele rozdělené na dva suverénní státy, ozdoby na tapetách jsou jak pohraniční dráty"

Poets of the Fall - Where Do We Draw the Line - Tady neumím popsat proč. Prostě proto, že PotF, asi.

Tomáš Klus - Z deníku (Grušence) - "Dvě těla, dvě duše, dvě role jsi měla... Odi et amo."

Gregory and the Hawk - Isabelle - Píseň, která mi připomíná vztah, který by měly Barbora a Margarita, kdyby se měly možnost poznat blíž - dvě ženy, po kterých touží jeden muž.