Zdroj: http://aldorma.hys.cz/index.php?a=informacni-zpravodaj/slyste-slyste  •  Vydáno: 12.10.2016 19:00  •  Autor: Eillen

SLYŠTE, SLYŠTE!

SLYŠTE, SLYŠTE!NECHŤ JE ŘÍJEN 2016 NAVĚKY ZAPSÁN DO ALDORMSKÝCH KRONIK VELKÝM PÍSMEM.

Když jsem před deseti lety začala psát první řádky příběhu Drak v mém srdci, mělo to jediný smysl - naučit se vcítit do postav. Proto jsem také měla být hlavní hrdinkou já sama.

Písmena tvořila slova, slova věty a z vět pozvolna vznikl příběh, který jsem si zamilovala. U poslední kapitoly mi bylo smutno. Nechtěla jsem končit. A tak vzniklo Dračí právo. Příběh stejně naivní jako Drak v mém srdci.

Kdyby mi tehdy někdo řekl, v co se Aldorma rozrozste, nevěřila bych mu. A přesto by měl pravdu.

Za všechno to, co tu dnes vidíte, jsem vděčná Jackie. V té době dívce, která mi zadala to příšerné téma, se kterým jsem se poprala. Jackie, kterou jsem poprosila, ať se mnou zkusí psát další příběhy, když má Aldormu tak ráda.

Byla to Jackie, díky které vše vzniklo. A opět je to Jackie, která posunuje hranice dál. To jen díky ní bude říjen 2016 v Aldormských kronikách psán velkým a ozdobným písmem. Ptáte se proč?

S radostí vám všem oznamuji, že dnes Jackie obdržela dopis. Dopis obsahující smlouvu. Smlouvu na vydání příběhu Nepoznané proroctví formou ebooku!

Příští rok se tedy stane něco, v co většina z nás nedoufala (ač o tom možná v hloubi duše snila). Aldorma, to internetové království, vyjde knižně!

Jackie, gratuluji!